28 Aralık 2022 – 17:08 – Güncelleme: 28 Aralık 2022 – 17:12

Veda Mektubu’ dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Rabia Söytürk,  “Çok güçlü usta isimlerden oluşan bir kadromuz var. Benim için kendimi göstere bileceğim, çok güzel bir proje olacak” dedi.

Soytürk, yakın arkadaşı Sefo’nun Almanya konseri sonunda bir kadın hayranının tacizine uğraması ile ilgili olarak, “ Oda benim şaşırdığım gibi şaşırmış. Tabii ki de mutlu değil aslında baktığımızda çok hoş bir şey değil. Kendi şakayla mizacıyla karşılık verdiği için birazcıkta sempatik kalmış” dedi.  Güzel oyuncu ayrıca özel hayatında kimsenin olmadığını söylerken, “ Ben kariyerime odaklandım. Şuan sadece işimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.